Перевірені рецепти - Форум
ФІЛОЛОГ МЕГІ
Субота, 03.12.2016, 20:42
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Міні-чат

Наше опитування
Яку спеціальність я хотів би отримати?
Всього відповідей: 94

Опитування
Де вища освіта краще: в Україні чи за кордоном?
Всього відповідей: 49

Друзі сайту
Офіційний сайт Макіївський економіко-гуманітарний інститут Найкращі друзі нашого сайту ЗНО без проблем

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Про життя » Кулінарні рецепти » Перевірені рецепти (Морква по-корейськи легко й смачно)
Перевірені рецепти
icaphilologДата: Понеділок, 22.10.2012, 20:10 | Повідомлення # 1
Герой усіх часів і народів
Група: Администраторы
Повідомлень: 39
Репутація: 22
Статус: Офлайн
1 велика голівка часнику (6 зубців), 0,5 ч.л. червоного меленого перцю, 1 ч.л. чорного меленого перцю, 3 гвоздики , 1\4 ч.л. меленого коріандру, 2 середніх лаврових листи, 1 ст.л. з гіркою цукру, 1 ч.л. з гіркою солі, 4 ст.л. оцту 9%, 0,5 стакана олії.
Спосіб приготування:
Моркву чистимо, миємо й натираємо на спеціальній тертці довгими смужками або тремо в комбайні. Чим смуги довщі й тонші, тим краще. Часник розчавлюємо в часничниці, додаємо до моркви. Додаємо всі приправи, сіль, цукор. Наливаємо олію й оцет. Добре перемішуємо й перекладаємо в емальований посуд, трішки придавлюючи моркву, щоб вона пустила сік. Ставимо під прес (це може бути який завгодно важкий предмет, але прес (наприклад, тарілка) має входити в каструлю й добре придавлювати моркву. Ставимо в холодне місце на три дні.
Все просто, смачно й корисно!!!
Отож, дівчатка, треба не тільки книжки читати, але й смачно готувати!
А ви що вмієте? tongue
 
icaphilologДата: Понеділок, 22.10.2012, 20:33 | Повідомлення # 2
Герой усіх часів і народів
Група: Администраторы
Повідомлень: 39
Репутація: 22
Статус: Офлайн
Дійсно, гарний рецепт. Я пробувала, смачно tongue
 
rosinskaДата: Середа, 24.10.2012, 19:42 | Повідомлення # 3
Герой усіх часів і народів
Група: Администраторы
Повідомлень: 35
Репутація: 60
Статус: Офлайн
Перевірена смакота, що готується дуже легко!
Інгредієнти: листове готове тісто (купуєте в магазині), гарбуз 250-300 г, борошно 2 ст.л., родзинки 100 г, цукор 2-3 ст.л., гвоздика — 1 ч.л., кориця — 2 ч.л., масло (маргарин) — 2 ст.л.
Спосіб приготування:
1. Гарбуз очистити від шкірки й видалити насіння. Натерти на великій тертці. Додати родзинки. цукор, корицю, гвоздику, потім додати борошно для більш густої консистенції.
2. Тісто розділити на 2 частини. Лист змазати маслом чи маргарином й викласти на нього одну частину тіста. Присипати невеликими шматочками масло й викласти начинку. Накрити другим шаром тіста.
3. Випікати за температури 250 градусів 20-30 хвилин.
4. Готовий пиріг посипати цукровою пудрою.
 
Anya_SongДата: Неділя, 04.11.2012, 20:34 | Повідомлення # 4
Просто молодець
Група: Пользователи
Повідомлень: 9
Репутація: 12
Статус: Офлайн
Піца на сковороді за 10 хвилин. Дуже смачно і ніжно.
Для тіста знадобляться такі інгредієнти:
4 столових ложок сметани
4 столових ложок майонезу
2 яйця
9 столових ложок борошна

Змішайте всі компоненти до однорідної маси. Тісто повинне вийти рідке. Отриману суміш вилити на холодну, попередньо змащену олією, сковороду. Потім викласти поверх помідори, сардельку або ковбасу, морквину все за смаком. Обов'язково поверх всіх шарів піци викласти шар сиру, бажано дуже товстий. Ставимо на невеликий вогонь і накриваємо кришкою. Коли сир розплавиться, тоді і піца буде готова. Виходить дуже смачно і ситно.

Додано (02.11.2012, 12:33)
---------------------------------------------
Салат «Калейдоскоп»
Знадобляться такі інгредієнти:
Капуста червонокачанна 400 гр
Огірок свіжий 1 шт
Огірок кислий 1-2 шт
Яйця варені 2 шт
М'ясо куряче 200 гр
Кукурудза консервована 200 гр
цибуля порей
сіль
перець

Капусту дрібно посікти. Трохи посолити і трохи, зовсім трохи віджати. Не перестарайтеся - зайвий сік не потрібен. Всі огірки порізати невеликими кубиками. Куряче м'ясо відварити, остудити і дрібно порізати. Цибулю дрібно порізати. Все змішати, додати кукурудзу і заправити майонезом. Посолити і поперчити, а потім перемішати. Салат готовий.

Додано (04.11.2012, 20:34)
---------------------------------------------
"Життя в рожевому кольорі"
Дуже смачний та легкий салат. Тільки вчора його уперше спробувала.

Інгредієнти:
4 крабових палички
1 відварене куряче філе
2 невеликих варених моркви
2 маленьких відварних буряка
Гроно винограду без кісточок
150 грам сиру
Майонез
Сіль


Приготування:
Ріжемо курочку, крабові палички, моркву і буряк кубиками, виноград навпіл, дрібними кубиками сир.
Все перемішуємо й солимо. Заправляємо майонезом.

 
Poli4kaДата: Понеділок, 05.11.2012, 17:34 | Повідомлення # 5
Початківець
Група: Пользователи
Повідомлень: 15
Репутація: 21
Статус: Офлайн
[color = red] Салат з курки з сиром і грибами
Для рецепту вам буде потрібно:
м'яса курки - 250 г
сиру - 200 г
горошок
маринованих грибів - 100 г
сметани - 100 г
хрін
зелень
сіль
спеції.
Курку обробити, відібрати найбільш ніжні шматочки і відварити їх в злегка солоній воді зі спеціями. Після м'ясо охолодити і нарізати кубиками.
Взяти сир, натерти на крупній тертці. Мариновані гриби промити дати воді стекти і дрібно нарізати.
Приготовлені таким чином продукти перемішати, додати зелений горошок, сіль і все заправити сумішшю сметани з тертим хріном. Готовий салат прикрасити зеленню. Смачного!!!
 
rosinskaДата: Понеділок, 05.11.2012, 19:12 | Повідомлення # 6
Герой усіх часів і народів
Група: Администраторы
Повідомлень: 35
Репутація: 60
Статус: Офлайн
прекрасний рецепт! будемо готувати smile
 
Poli4kaДата: Вівторок, 06.11.2012, 17:17 | Повідомлення # 7
Початківець
Група: Пользователи
Повідомлень: 15
Репутація: 21
Статус: Офлайн
Я дуже люблю італійську кухню, а особливо щось солоденьке. Одним з моїх найулюбленіших італійських дисертів є "Панакота" .Тому я пропоную вам цей рецепт:
Ингредиенты
400 мл сливок (20%)
150г сахара
ванильный порошок
15г желатина
2 желтка
апельсин
ягоды

Приготовление

350 мл. сливок смешиваем с сахаром и ванильным порошком, ставим на огонь и нагреваем постоянно помешивая. Доводим до кипения, но не кипятим.Параллельно смешиваем остаток сливок (50 мл.) с желтками и желатином. Эту смесь добавляем к нагретым сливкам, перемешиваем и продолжаем нагревать, доводя до кипения, но не кипятим.Снимаем с плиты и даём остыть 15 мин. при комнатной температуре. Затем взбиваем миксером на большой скорости, для придания блюду воздушности. Всё это делаем на холодной водяной бане.Апельсины разрезать пополам, удалить мякоть. Это будут наши формочки.На дно формочек выкладываем фрукты и ягоды, заливаем полученную смесь и ставим в холодильник, минимум на 2 часа.Выкладываем панакоту на тарелку, украшаем свежими ягодами или джемом. Смачного!
 
icaphilologДата: Середа, 07.11.2012, 22:24 | Повідомлення # 8
Герой усіх часів і народів
Група: Администраторы
Повідомлень: 39
Репутація: 22
Статус: Офлайн
Quote (Poli4ka)
350 мл. сливок смешиваем с сахаром и ванильным порошком, ставим на огонь и нагреваем постоянно помешивая. Доводим до кипения, но не кипятим.Параллельно смешиваем остаток сливок (50 мл.) с желтками и желатином. Эту смесь добавляем к нагретым сливкам, перемешиваем и продолжаем нагревать, доводя до кипения, но не кипятим.Снимаем с плиты и даём остыть 15 мин. при комнатной температуре. Затем взбиваем миксером на большой скорости, для придания блюду воздушности. Всё это делаем на холодной водяной бане.Апельсины разрезать пополам, удалить мякоть. Это будут наши формочки.На дно формочек выкладываем фрукты и ягоды, заливаем полученную смесь и ставим в холодильник, минимум на 2 часа.Выкладываем панакоту на тарелку, украшаем свежими ягодами или джемом. Смачного!


А ти це робила? А що таке "холодная водяная баня"?
 
Poli4kaДата: Четвер, 08.11.2012, 16:53 | Повідомлення # 9
Початківець
Група: Пользователи
Повідомлень: 15
Репутація: 21
Статус: Офлайн
Так, звичайно. Я викладаю тільки ті рецепти,які я сама готувала. Доречі, дуже смачна страва.
Відповідаю на питання: Що таке "холодна водяна баня". Якщо гарячу масу необхідно, як можна швидше остудити, її потрібно поставити в холодну воду, додавши туди побільше кубиків льоду. Для холодної водяної бані потрібну посуд знайти легше. Але і при охолодженні маси також важливо стежити за тим, щоб у неї не потрапила вода.
 
rosinskaДата: Пятница, 09.11.2012, 12:05 | Повідомлення # 10
Герой усіх часів і народів
Група: Администраторы
Повідомлень: 35
Репутація: 60
Статус: Офлайн
Панянки, давайте все-таки викладати рецепти українською мовою. Це, по-перше, красиво й смачно звучить, по-друге, допомагає вам повправлятися в побутовій українській лексиці. Сподіваюся на підтримку:)))
 
rosinskaДата: Пятница, 09.11.2012, 12:15 | Повідомлення # 11
Герой усіх часів і народів
Група: Администраторы
Повідомлень: 35
Репутація: 60
Статус: Офлайн
Шарова закуска з баклажанами
Баклажани нарізати кружочками, обсмажити на олії, викласти на серветку. Моркву натерти на дрібній тертці (не виявляйте жадібність! моркви побільше, щоб оченята сяяли). З помідорів зняти шкірку, нарізати кружальцями. Часник розчавити й змішати зі сметаною (можна з майонезом, та магазинний краще не їсти, хочете - зробіть самі).
У глибоку прозову тарелю (миску, салатницю) викладати шарами: баклажани - сметана з часником - морква - помідори - баклажани.
Згори можна присипати тертим сиром. Потім поставити на дві години в холодильник.
Можна різати, як тортик.
Смачного.
Перед заняттями не вживати tongue
 
Poli4kaДата: Пятница, 23.11.2012, 22:33 | Повідомлення # 12
Початківець
Група: Пользователи
Повідомлень: 15
Репутація: 21
Статус: Офлайн
biggrin

Додано (23.11.2012, 22:33)
---------------------------------------------
Полуничне морозиво

300 мл вершків (30- 35 % жирності)
150 мл згущеного молока ( сирого)
200 грам полуниці

Вершки збивати до тих пір, поки вони не почнуть гуснути ( не дати загуснути до сильних піків), потім зменшити швидкість збивання до найменшої і акуратно ввести згущене молоко і перемелену полуницю. Масу вилити у форму і поставити у морозилку. Через 2 год. морозиво меремішати і знову відправити у морозилку ще на 4 год. до повного застигання.

Десерт дуже смачний )))) Спробуйте обовязково!!!!!
Рецепт взяла на Just cook!

 
rosinskaДата: Понеділок, 26.11.2012, 23:06 | Повідомлення # 13
Герой усіх часів і народів
Група: Администраторы
Повідомлень: 35
Репутація: 60
Статус: Офлайн
Щось у нас десерти переважають! Мабуть, зима не за горами:)))
 
VictoriaДата: Субота, 01.12.2012, 18:28 | Повідомлення # 14
Початківець
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Репутація: 4
Статус: Офлайн
Курячі Крокети

інгредієнти:

- 2 курячих філе
- 2 яєчних жовтки
- 80 гр. тертого сиру
- 2-3 шматка білого хліба
- 100 гр. молока
- Олія

Приготування:

Змочіть хліб у молоці. Подрібніть міксером куряче філе, добавте жовтки і сир. Посоліть, потім додайте злегка віджатий хліб. Цю масу добре перемішайте. З отриманого фаршу зробіть маленькі кульки і обсмажте їх в олії (8-10 хв.) І вони готові.
Р. S. куряче м'ясо можна легко замінити рибою або картоплею, виходить теж досить смачно smile
Смачного tongue
 
Форум » Про життя » Кулінарні рецепти » Перевірені рецепти (Морква по-корейськи легко й смачно)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Copyright КAFUKRFIL © 2016
Конструктор сайтів - uCoz